Spotkanie chorych w 2019
Re: Spotkanie chorych w 2019
Super! Coraz nas więcej 
Ja i Iza będziemy na 100%, podajcie tylko lokalizację.
Bo trochę zamętu się wkradło...
Bo trochę zamętu się wkradło...
Witajcie,
super.....super
sprubujcie jeszcze kogos zkontaktowac moze ktos ma ochote
a nic nie wie . bedzie fajnie juz sie zaczynam cieszyc i byc wesolym
fajnej niedzieli
:urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny:
super.....super
sprubujcie jeszcze kogos zkontaktowac moze ktos ma ochote
a nic nie wie . bedzie fajnie juz sie zaczynam cieszyc i byc wesolym
fajnej niedzieli
:urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny:
myślę, że czas najwyższy na podjęcie męskiej decyzji dotyczącej lokalizacji naszego spotkania. proszę Zarząd o takową 
Barkowice Mokre to było na poważnie
.
Ognisko i ognisko i ... brak zasięgu
Ognisko i ognisko i ... brak zasięgu
Zasięg musi być!!!! 
Jeśli będzie problem z nadmiarem połączeń przychodzących to, tam jest jezioro bliziutko, im przedmiot bardziej płaski tym lepsze "kaczki"! Wiedzą o tym wszyscy, którzy kiedykolwiek to robili:)))))
Jeśli będzie problem z nadmiarem połączeń przychodzących to, tam jest jezioro bliziutko, im przedmiot bardziej płaski tym lepsze "kaczki"! Wiedzą o tym wszyscy, którzy kiedykolwiek to robili:)))))
mnie, te Mokre Barkowice pasują 
Witam serdecznie wszystkich,
dawno mnie tu nie było, dostałam właśnie maila z informacją o spotkaniu. Bardzo chętnie bym dołączyła, ale niestety mnie trzyma lokalizacja, jedynie Krakow lub okolice są w moim zasięgu, więc jeśli zdecydowalibyście się odwiedzić piekny gród króla Kraka, to dajcie znać!
dawno mnie tu nie było, dostałam właśnie maila z informacją o spotkaniu. Bardzo chętnie bym dołączyła, ale niestety mnie trzyma lokalizacja, jedynie Krakow lub okolice są w moim zasięgu, więc jeśli zdecydowalibyście się odwiedzić piekny gród króla Kraka, to dajcie znać!